ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για διάρρηξη εκκλησίας - Δείτε φωτογραφία του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για διάρρηξη εκκλησίας - Δείτε φωτογραφία του

Πληροφορίες για ύποπτο πρόσωπο, ζητά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων

Φωτογραφίες υπόπτου προσώπου ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης που έγινε στις 13/04/2024 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου της Αγκώνας παρά το δρόμο Ορμήδειας – Αυγόρου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό του.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Δεκέλειας στο τηλέφωνο 25 96 7227 / 24 74 7901 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1443.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτείται ο Διευθυντής του Προεδρικού μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτείται ο Διευθυντής του Προεδρικού μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE