Μέθυσε, έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο

Μέθυσε, έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο

Θετικός σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με ένδειξη 119μg%ml, εντοπίστηκε οδηγός, ηλικίας 41 ετών, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση, στην επαρχία Αμμοχώστου, το βράδυ που πέρασε.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας, στη λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 41χρονος οδηγός, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο της σύγκρουσης, όπου υπέβαλαν τον 41χρονο οδηγό, σε αλκοτεστ, με ένδειξη 119μg%ml αντί μέχρι 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης. Με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE