Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη,

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη,

Δεν είναι υπεύθυνος ο Κλοπ για το αν θα φύγει ή όχι. Το να είσαι βασικός στην Λίβερπουλ ή έστω να ανήκεις στο ροτέισον της είναι μία δύσκολη υπόθεση, η μάχη θα κριθεί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο για τον νεαρό παίκτη.

Η ανάγκη για ανανέωση και ανάδειξη ταλέντων είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για έναν σύλλογο. Η Λίβερπουλ μπορεί να αγωνίζεται σκληρά με στόχο την κατάκτηση της Premier Legue, όμως αυτό δεν βάζει φρένο στους παράλληλους στόχους του συλλόγου.

Ο Φάμπιο Καρβάλιο αντιμετώπισε δυσκολίες στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα του Γιούργκεν Κλοπ και δόθηκε δανεικός στην Λειψία με την οποία δεν μπόρεσε να αφήσει καλές εντυπώσεις και για αυτό τον λόγο διακόπηκε ο δανεισμός του στην γερμανική ομάδα. Αυτό γεγονός από μόνο του θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει σε πολύ δύσκολη κατάσταση τον 21χρονο όμως εκείνος δεν τα παράτησε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.