Λίνος Παπαγιάννης: «Οι πραγματικοί πρόσφυγες χρησιμοποιούνται ως ασπίδα»

Λίνος Παπαγιάννης: «Οι πραγματικοί πρόσφυγες χρησιμοποιούνται ως ασπίδα»

Ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης δήλωσε ότι οι πραγματικοί πρόσφυγες που έχουν ανάγκη και φθάνουν στην Κύπρο χρησιμοποιούνται ως ασπίδα από στρατεύσιμους άνδρες που φθάνουν με τις ίδιες βάρκες.

Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, είπε ότι είδε την διαδικασία άφιξης στο Κάβο Γκρέκο, όπου όπως είπε, το 70% είναι άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας, ακολουθώντας οδηγίες ενός ανθρώπου. «Μακάρι να βγω ψεύτης όμως αυτό που είδα μπορώ να το διαχωρίσω από τους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη και τους νέους στρατεύσιμης ηλικίας με πανακριβα τηλέφωνα που λειτουργούσαν διαφορετικα από τα γυναικόπαιδα που ήταν στις βάρκες και ήταν εκεί σαν ασπίδα».

Κατέθεσε επίσης έγγραφο από την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων που λέει ότι «για την περίοδο από τον Φεβρουάριο του 2019 μέχρι τον Μάρτη του 2024 έγινε αίτημα ανάκλησης ποσού 100 χιλιάδων ευρώ για έναν λήπτη επιδόματος από την Συρία καθώς τα στοιχεία ήταν ψευδή και τα παιδιά που έχουν δηλωθεί δεν ήταν δικά του».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE