Χρύσανθος Σαββίδης: «Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο μεταναστευτικό κύμα»

Χρύσανθος Σαββίδης: «Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο μεταναστευτικό κύμα»

Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο μεταναστευτικό κύμα, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης, λέγοντας ότι γονατίζει την παιδεία, την υγεία και την οικονομία.

Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, μίλησε για την Πάφο που δέχθηκε τον μεγαλύτερο όγκο παράνομων μεταναστών λέγοντας ότι έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα.

Οι γενναίες αποφάσεις της Κυβέρνησης, είπε, έχουν βοηθήσει, αλλά η Κύπρος πρέπει να παύσει να είναι ελκυστικός προορισμός. Αν δίνουμε επαγγελματική στέγη σε παράνομους δεν τους βοηθούμε; διερωτήθηκε και είπε ότι έχουμε όλοι ευθύνη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE