Χρύσανθος Σαββίδης: «Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο μεταναστευτικό κύμα»

Χρύσανθος Σαββίδης: «Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο μεταναστευτικό κύμα»

Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο μεταναστευτικό κύμα, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης, λέγοντας ότι γονατίζει την παιδεία, την υγεία και την οικονομία.

Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, μίλησε για την Πάφο που δέχθηκε τον μεγαλύτερο όγκο παράνομων μεταναστών λέγοντας ότι έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα.

Οι γενναίες αποφάσεις της Κυβέρνησης, είπε, έχουν βοηθήσει, αλλά η Κύπρος πρέπει να παύσει να είναι ελκυστικός προορισμός. Αν δίνουμε επαγγελματική στέγη σε παράνομους δεν τους βοηθούμε; διερωτήθηκε και είπε ότι έχουμε όλοι ευθύνη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE