Ζαχαρίας Κουλίας: «Τεράστιο πρόβλημα για την Κύπρο το μεταναστευτικό»

Ζαχαρίας Κουλίας: «Τεράστιο πρόβλημα για την Κύπρο το μεταναστευτικό»

Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν πρέπει να είναι θέμα αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων, καθώς επηρεάζει τους τομείς της ασφάλειας, της παιδείας και της υγείας στον τόπο μας, δήλωσε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας, λέγοντας ότι είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που η μικρή Κύπρος δεν μπορεί να το αντέξει.

Σε ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, είπε ότι το μεταναστευτικό επηρεάζει τους τομείς της ασφάλειας, της δημοκρατίας, της παιδείας, της υγείας του τόπου. Είπε συγκεκριμένα ότι η Αστυνομία αναλώνει τον περισσότερο χρόνο της σε αυτό το πρόβλημα, ότι μολυσματικές ασθένειες όπως η φυματίωση επανεμφανίζονται, σε ορισμένα σχολεία τα αλλοδαπά παιδιά είναι υπερδιπλάσια από τα Κυπριόπουλα.

Επέκρινε τα μεγάλα κόμματα της Κύπρου για τη στάση τους, λέγοντας ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε ήδη από το 2011, ενώ ανέφερε ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό κατά της Κύπρου στέλοντας κυρίως νεαρούς των 25-30 ετών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα ισραηλινών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέο κύμα ισραηλινών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE