ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Σύκας: «Το μεταναστευτικό είναι ένα σοβαρότατο θέμα»

Νίκος Σύκας: «Το μεταναστευτικό είναι ένα σοβαρότατο θέμα»

Το μεταναστευτικό είναι ένα σοβαρότατο ζήτημα, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Σύκας υπερασπιζόμενος την πολιτική του ΔΗΣΥ στο θέμα και κυρίως εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, είπε ότι ο ΔΗΣΥ έχοντας ως φάρο ελπίδας την ΕΕ θα συνεχίσει την πολιτική του και θα κριθεί από τις πράξεις του και πρόσθεσε ότι ο ΔΗΣΥ γνωρίζει πώς να ασκήσει πίεση στην ΕΕ προκειμένου να γίνει πιο αλληλέγγυα και να γίνουν περισσότερα για την Κύπρο.

Ο ΔΗΣΥ, είπε, δεν θα δεχθεί ούτε την πολιτική της ανοικτής κέρκυρας ούτε την πολιτική ρίξτε τους στην θάλασσα, γιατι ούτε στην μια πλευρά ανήκει ο ΔΗΣΥ ούτε στην άλλη, αλλά ανήκει στην οδό της ευρωπαικής αλληλεγγύης και βάσει αυτού θα πορευθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top