Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Είναι αυτές οι στιγμές που δίνουν ελπίδα στον κόσμο. Είναι από τις στιγμές που λες « υπάρχει ανθρωπιά» ακόμα.

Η κ.Όλγα , διαχειρίστρια του Σωματείου εθελοντικής προσφοράς « Σταγόνα Αγάπης» δημοσίευσε μια όμορφη ανθρώπινη κίνηση.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της και επιβεβαιώνει στο ThemaOnline, ιδιοκτήτης εδώ και αρκετούς μήνες νοικιάζει την οικία του αφιλοκερδώς σε εξαμελή οικογένεια. Πρόκειται για μητέρα μονογονιό με πέντε ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με την κ.Ολγα, η οικογένεια ενοικίαζε την οικία τα τελευταία πέντε χρόνια. Ωστόσο ο σύζυγος αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια του, με αποτέλεσμα να μείνει μόνης της η μητέρα με τα πέντε ανήλικα παιδιά.

«Ο ιδιοκτήτης δεν άφησε στο δρόμο, ούτε τη μητέρα ούτε τα ανήλικα παιδιά, καλύπτοντας επίσης τόσο την ΑΗΚ όσο και το ΣΥΛ της οικογένειας», αναφέρει στην ανάρτηση της η διαχειρίστρια του Σωματείου.

Δείτε την ανάρτηση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE