Υπό τριήμερη κράτηση 61χρονος για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Υπό τριήμερη κράτηση 61χρονος για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 61χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 19 Απριλίου, 47χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι διαρρήχθηκε η κατοικία του στην περιοχή του χωριού Γιόλου, από όπου φέρεται να κλάπηκε περιουσία.

Από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 61χρονου, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο και ακολούθως παρουσιάστηκε την Κυριακή ενώπιον της δικαιοσύνης. Έκτοτε τελεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση ενώ οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Δείτε ποιοι θα είναι οι 56 εκπρόσωποί μας στη νέα Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE