Famagusta:«Λύγισε» το Twitter με την ιστορία της κυρίας Δέσποινας - «Ένα πακέτο γεμάτο αναμνήσεις»

Famagusta:«Λύγισε» το Twitter με την ιστορία της κυρίας Δέσποινας - «Ένα πακέτο γεμάτο αναμνήσεις»

Famagusta: Για άλλο ένα βράδυ Κυριακής (21/4) οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Mega κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια ήταν η κυρία Δέσποινα, την οποία και υποδύεται η Άντρη Αγαθαγγέλου η οποία όπως και οι προηγούμενοι πρωταγωνιστές της σειράς, συγκλόνισε με την ιστορία της και ένα δώρο γενεθλίων που είχε έρθει η ώρα να παραλάβει και να δει τι ακριβώς ήταν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE