Συναγερμός στις Αρχές: Άγνωστοι διέρρηξαν γραφείο γυμνασίου και έκλεψαν λάπτοπ - Έβαλαν φωτιά σε έπιπλα

Συναγερμός στις Αρχές: Άγνωστοι διέρρηξαν γραφείο γυμνασίου και έκλεψαν λάπτοπ - Έβαλαν φωτιά σε έπιπλα

Γραφείο στο Γυμνάσιο Παναγίας Θεοσκέπαστης φέρεται να διέρρηξαν άγνωστοι το βράδυ της Κυριακής, βάζοντας στη συνέχεια φωτιά σε αντικείμενα που απέσπασαν από εκεί, αφού πρώτα τα μετέφεραν σε ανοικτό χώρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες φέρεται να απέσπασαν φορητό υπολογιστή που ανήκει σε Βοηθό Διευθυντή του σχολείου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε ανοικτό χώρο του σχολείου σε διάφορα αντικειμένων που μετέφεραν από το ίδιο γραφείο.

Η φωτιά κατασβέστηκε έγκαιρα και προτού επεκταθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό των φερόμενων δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE