Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη και πόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 8χρονης Καισσαριανής Πιριπίτση από τον Κορμακίτη η οποία απεβίωσε στις 20 Απριλίου 2024 στο Παιδιατρικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονταν με οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη 8χρονη θα απευθύνουν την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 15:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρωνα στην Ανθούπολη.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μαρωνιτών στην Ανθούπολη.

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια της μικρής Καισσαριανής.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει έγινε παραλαβή και μελέτη του ιατρικού φακέλου από ομάδα ειδικών ιατρών αναφέρει ότι «Άδικα και απρόσμενα απεβίωσε» η 8χρονη Καισσαριανή Πιριπίτση από τον Κορμακίτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE