Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη και πόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 8χρονης Καισσαριανής Πιριπίτση από τον Κορμακίτη η οποία απεβίωσε στις 20 Απριλίου 2024 στο Παιδιατρικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονταν με οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη 8χρονη θα απευθύνουν την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 15:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρωνα στην Ανθούπολη.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μαρωνιτών στην Ανθούπολη.

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια της μικρής Καισσαριανής.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει έγινε παραλαβή και μελέτη του ιατρικού φακέλου από ομάδα ειδικών ιατρών αναφέρει ότι «Άδικα και απρόσμενα απεβίωσε» η 8χρονη Καισσαριανή Πιριπίτση από τον Κορμακίτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE