ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Άδικα και απρόσμενα απεβίωσε» η 8χρονη Καισσαριανή - Όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Άδικα και απρόσμενα απεβίωσε» η 8χρονη Καισσαριανή - Όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Άδικα και απρόσμενα απεβίωσε» η 8χρονη Καισσαριανής Πιριπίτση από τον Κορμακίτη, το περασμένο Σάββατο, τονίζει σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει έγινε παραλαβή και μελέτη του ιατρικού φακέλου από ομάδα ειδικών ιατρών.

Στην ανακοίνωση του επίσης, ο κ. Ιωάννης Γενεράλης, υπογραμμίζει ότι αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Εκπροσωπούμε τους γονείς της 8χρονης Καισαριανής Πιριπίτση η οποία άδικα και απρόσμενα απεβίωσε την 20/04/2024 στο Παιδιατρικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονταν με οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Η άτυχη Καισαριανή νοσηλεύτηκε επανειλημμένα στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου οι γονείς αναφέρουν πως έλαβε ιατροφαρμακευτική φροντίδα. Η μητέρα την 21/04/2024 προέβη σε σχετική καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας ο οποίος διερευνά την υπόθεση, και ζήτησε όπως διενεργηθεί νεκροψία. Αναμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας έχουμε προβεί στις δέουσες ενέργειες προς παραλαβή και μελέτη του ιατρικού φακέλου από ομάδα ειδικών ιατρών, και εξετάζουμε το ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας. Σεβόμενοι τον ανείπωτο πόνο των γονέων και το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, δεν θα προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις επί του παρόντος. Άνευ Βλάβης Παραμένω στην διάθεση σας για τυχόν διευκρινήσεις.

Με εκτίμηση, Ιωάννης Γενεράλης Δικηγόρος – Νομικός Σύμβουλος (LLB, LLM, LPC, BSc, BMedSci, MSc)

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 8χρονης, προχώρησε σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια. Όπως δήλωσε και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, η μητέρα της 8χρονης έχει ήδη προχωρήσει σε γραπτή κατάθεση στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ιατρική αμέλεια.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι ο θάνατος της άτυχης 8χρονης πιθανόν να επήλθε από πράξεις ή παραλήψεις του ιατρικού προσωπικού.

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top