ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Έναν διαφορετικό τρόπο, επέλεξε η ΔΗΠΑ - Συνεργασία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, στο συνεδριακό κέντρο «φιλοξενία»

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι προτείνοντες τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές θα είναι η Τασούλα Γεωργιάδου Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Ατόμων με αυτισμό και ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν. Τους υποψήφιους θα υποστηρίξουν οι Πέτρος Ξενοφώντος- Πρώην Υπουργός Γεωργίας και Μενέλαος Κυπριανού- Ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΠΑ.

Συνήθως, ο κάθε υποψήφιος προτείνεται και υποστηρίζεται από άτομα που επιλέγει ο ίδιος.

Η ηγεσία της ΔΗΠΑ επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο υποβολής υποψηφιοτήτων, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι οι έξι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ρίχνονται στη μάχη των εκλογών με μία γροθιά, με στόχο τη διεκδίκηση μιας έδρας, στο ευρωκοινοβούλιο.

ΕΓ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top