ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερωτήματα για τον αιφνίδιο θάνατο 54χρονου στο Νοσοκομείο Λευκωσίας - Καταγγελία για ιατρική αμέλεια

Ερωτήματα για τον αιφνίδιο θάνατο 54χρονου στο Νοσοκομείο Λευκωσίας - Καταγγελία για ιατρική αμέλεια

Ερωτήματα και ερωτηματικά βασανίζουν την οικογένεια του 54χρονου ο οποίος στις 31 Μαρτίου απεβίωσε στο κρεβάτι του Γ.Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Δικηγόρο της οικογένειας, Κυριάκο Ανδρεάκο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» , ο 54χρονος εισήχθη στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Λευκωσίας, στις 25 Μαρτίου 2024 μετά από λιποθυμικό επεισόδιο και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Παθολογικό Τμήμα με αιτία εισαγωγής την αναπνευστική ανεπάρκεια.

Οι οικείοι του 54χρονου προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια, ζητώντας την διερεύνηση της υπόθεσης τόσο από τις Αρχές όσο και από θανατικό ανακριτή.

Ερωτήματα μένουν αναπάντητα, εάν παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική και φαρμακευτική αγωγή καθώς δεν τους έχει παραδοθεί ο ιατρικός φάκελος του 54χρονου.

«Έχουμε ζητήσει πάνω από 10 μέρες αντίγραφα του ιατρικού φακέλου ...δεν είχαμε καμία απάντηση » ,αναφέρει ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον κ.Ανδρέακο η οικογένεια του 54χρονου θεωρεί ότι οι γιατροί δεν εκτίμησαν ορθά τη σοβαρότητα της κατάστασής του με αποτέλεσμα να μην τον παραπέμψουν άμεσα σε Μονάδα Εξειδικευμένης Φροντίδας. Μάλιστα θεωρούν ότι δεν έγιναν οι απαραίτητες καρδιολογικές- αναπνευστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έπασχε από κάτι πιο σοβαρό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν αιφνιδίως υποστεί καρδιακό επεισόδιο και χάσει τη ζωή του, ο 54χρονος είχε παρουσιάσει αναπνευστικό πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top