Καρέ-καρέ η μάχη με τις φλόγες - Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού -Δείτε βίντεο

Καρέ-καρέ η μάχη με τις φλόγες - Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης, ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος του Τμήματος Δασών, ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας και ένα ελικόπτερο των Βρετανικών Βάσεων.

Στην περιοχή κατευθύνονται επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE