Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Από ρίψη πυροτεχνήματος φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε στην Επαρχία Πάφου χθες Τετάρτη, 24 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου ο οποίος, φαίνεται να προχώρησε σε ρίψη πυροτεχνημάτων τα οποία προκάλεσαν την πυρκαγιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Υπενθυμίζεται ότι, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 23:50 το βράδυ της Τετάρτης η φωτιά που είχε ξεσπάσει περίπου τέσσερις ώρες νωρίτερα στην περιοχή Χα-Ποτάμι στην επαρχία Πάφου.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE