Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Από ρίψη πυροτεχνήματος φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε στην Επαρχία Πάφου χθες Τετάρτη, 24 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου ο οποίος, φαίνεται να προχώρησε σε ρίψη πυροτεχνημάτων τα οποία προκάλεσαν την πυρκαγιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Υπενθυμίζεται ότι, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 23:50 το βράδυ της Τετάρτης η φωτιά που είχε ξεσπάσει περίπου τέσσερις ώρες νωρίτερα στην περιοχή Χα-Ποτάμι στην επαρχία Πάφου.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.