Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Από ρίψη πυροτεχνήματος φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε στην Επαρχία Πάφου χθες Τετάρτη, 24 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου ο οποίος, φαίνεται να προχώρησε σε ρίψη πυροτεχνημάτων τα οποία προκάλεσαν την πυρκαγιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Υπενθυμίζεται ότι, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 23:50 το βράδυ της Τετάρτης η φωτιά που είχε ξεσπάσει περίπου τέσσερις ώρες νωρίτερα στην περιοχή Χα-Ποτάμι στην επαρχία Πάφου.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE