Άκουσε την ποινή του 3 χρόνια μετά - Στη φυλακή 50χρονος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού

Άκουσε την ποινή του 3 χρόνια μετά - Στη φυλακή 50χρονος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, σε 50χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση που αφορά αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2003-2016 στην Κυπριακή Δημοκρατία και στην Αθήνα.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, μετά από καταγγελίες τεσσάρων γυναικών, το 2021.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE