Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 29 ετών για σκοπούς των αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 29χρονος συλληφθείς, παρουσιάστηκε αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE