Πετρίδης για παύση Ελεγκτή: «Η αίτηση είναι προσωπική εναντίον του Οδυσσέα Μιχαηλίδη…υπάρχει ένα κλίμα εκφοβισμού» - Η διαδικασία που ακολουθεί  

Πετρίδης για παύση Ελεγκτή: «Η αίτηση είναι προσωπική εναντίον του Οδυσσέα Μιχαηλίδη…υπάρχει ένα κλίμα εκφοβισμού» - Η διαδικασία που ακολουθεί   

Καταχωρήθηκε σήμερα από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ο εκπρόσωπος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Μάριος Πετρίδης μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA ενημέρωση» έκανε δηλώσεις σχετικά με το τι ακολουθεί αλλά και για το ποια είναι η διαδικασία.

«Πλέον τον λόγο θα έχουν τα δικαστήρια. Από την πλευρά της Ελεγκτικής Υπηρεσίας το επόμενο βήμα είναι να τα αξιολογήσουν όλα οι νομικοί του Γενικού ελεγκτή. Θα αποφασίσουν αν θα κάνουν προδικαστική ή όχι αλλά και το πότε και τι θα γίνει», είπε συγκεκριμένα.

«Είναι μια πολύ δυσάρεστη στιγμή για την Ελεγκτική Υπηρεσία, γνωρίζουμε όλοι ότι η αίτηση είναι προσωπική εναντίον του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, επηρεάζεται όμως όλο το προσωπικό της Ελεγκτικής Υπηρεσίας. Υπάρχει ένα κλίμα εκφοβισμού έναντι των ελεγκτών της Ελεγκτής και όλο αυτό το κλίμα παραπέμπει σε εκφοβισμό», συμπλήρωσε.

«Τον τελικό λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. Είναι ειλικρινής πεποίθηση του Γενικού Ελεγκτή ότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά υπέρ του», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE