«Όχι» Εφετείου για αναστολή της ποινής στον παππού Χρύσανθο - Δεν ήταν ομόφωνη η απάντηση

«Όχι» Εφετείου για αναστολή της ποινής στον παππού Χρύσανθο -  Δεν ήταν ομόφωνη η απάντηση

Αρνητικά απάντησε το Εφετείο, στην αίτηση για αναστολή της ποινής δυόμισι χρόνων φυλάκισης στον 82χρονο παππού Χρύσανθο, ο οποίος καταδικάστηκε επειδή πυροβόλησε επίδοξο κλέφτη που μπήκε εντός της περιουσίας του στη Λεμεσό.


Οι δυο από τους τρεις δικαστές υπέδειξαν ότι θα στείλει λανθασμένα μηνύματα μια ενδεχόμενη αποφυλάκιση λόγω και της σοβαρότητας του αδικήματος.

Διαφορετική άποψη ωστόσο, είχε ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Οριστική απόφαση για τον 82χρονο, αναμένεται να πάρει ο Γενικός Εισαγγελέας, μέσω της παραχώρησης προεδρικής χάριτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE