«Όχι» Εφετείου για αναστολή της ποινής στον παππού Χρύσανθο - Δεν ήταν ομόφωνη η απάντηση

«Όχι» Εφετείου για αναστολή της ποινής στον παππού Χρύσανθο -  Δεν ήταν ομόφωνη η απάντηση

Αρνητικά απάντησε το Εφετείο, στην αίτηση για αναστολή της ποινής δυόμισι χρόνων φυλάκισης στον 82χρονο παππού Χρύσανθο, ο οποίος καταδικάστηκε επειδή πυροβόλησε επίδοξο κλέφτη που μπήκε εντός της περιουσίας του στη Λεμεσό.


Οι δυο από τους τρεις δικαστές υπέδειξαν ότι θα στείλει λανθασμένα μηνύματα μια ενδεχόμενη αποφυλάκιση λόγω και της σοβαρότητας του αδικήματος.

Διαφορετική άποψη ωστόσο, είχε ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Οριστική απόφαση για τον 82χρονο, αναμένεται να πάρει ο Γενικός Εισαγγελέας, μέσω της παραχώρησης προεδρικής χάριτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE