Άρχισε η εκτύπωση των ψηφοδελτίων για τις Ευρωεκλογές

Άρχισε η εκτύπωση των ψηφοδελτίων για τις Ευρωεκλογές

Άρχισε η εκτύπωση των ψηφοδελτίων για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Κυβερνητικού Τυπογραφείου, Άδωνι Χριστοφή.

Σε δηλώσεις τους, κατά την έναρξη της διαδικασίας εκτύπωσης των ψηφοδελτίων για τις Ευρωεκλογές, ο κ. Χριστοφή ανέφερε ότι «μετά από τη σχετική έγκριση του Γενικού Εφόρου Εκλογών σήμερα το πρωί έχει αρχίσει η εκτύπωση των ψηφοδελτίων για τις Ευρωεκλογές, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα».

Όπως πρόσθεσε «ακολούθως, θα αρχίσει η εκτύπωση των υπόλοιπων ψηφοδελτίων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοφή το Κυβερνητικό Τυπογραφείο θα εργάζεται καθημερινώς μέχρι αργά το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα, ούτως ώστε αρχές Ιουνίου να είμαστε έτοιμοι.

Συνολικά, ανέφερε, θα εκτυπωθούν περίπου 1.050 διαφορετικά ψηφοδέλτια και ο συνολικός αριθμός των ψηφοδελτίων ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE