ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απορρίφθηκε μια ένσταση στην εκλογική περιφέρεια Πάφου - Ανακηρύχθηκαν τέσσερις αντιδήμαρχοι

Απορρίφθηκε μια ένσταση στην εκλογική περιφέρεια Πάφου - Ανακηρύχθηκαν τέσσερις αντιδήμαρχοι

Oλοκληρώθηκε την Παρασκευή η υποβολή ενστάσεων στην εκλογική περιφέρεια Πάφου σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του Ιουνίου. Υποβλήθηκε μια ένταση η οποία και απορρίφθηκε, ενώ έγινε και η ανακήρυξη τεσσάρων Αντιδημάρχων, δύο του Δήμου Ακάμα και δύο του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Γιώργος Χρυσαφίνης, ανέφερε πως για τους Δήμους της επαρχίας Πάφου υποβλήθηκε μια ένσταση από το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, λόγω του ότι δεν έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα ενός δημοτικού συμβούλου στα Κονιά. 

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Χρυσαφίνης, η ένσταση αυτή απορρίφθηκε λόγω του ότι το άτομο που είχε υποβάλλει υποψηφιότητα ήταν κάτω των 21 ετών και την ημέρα των εκλογών δεν θα ήταν 21 ετών, όπως προβλέπει ο Νόμος.

Ο κ. Χρυσαφίνης ανέφερε πως η ένσταση υποβλήθηκε στον Γενικό Έφορο Εκλογών και όχι στον Έφορο Εκλογής της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου, αλλά διαβιβάστηκε και εξετάστηκε από τον Έφορο Εκλογής Πάφου και απορρίφθηκε.

Ανακήρυξη τεσσάρων αντιδημάρχων

Εξάλλου ο  κ. Χρυσαφίνης ανέφερε πως στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου έγινε σήμερα η ανακήρυξη τεσσάρων Αντιδημάρχων. Συγκεκριμένα, είπε, εξελέγει ο Στεφάνου Ματθαίος Αντιδήμαρχος Πάνω Αρόδων του Δήμου Ακάμα.

Επίσης ο Πανάρης Κωνσταντίνος εξελέγη Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Ακουρσού του Δήμου Ακάμα και ο Ανδρέου Πρόδρομος εξελέγη Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Μακούντα στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς.

Τέλος ο Χριστάκης Γερασίμου εξελέγη Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος  Νέων Δημμάτων επίσης του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φόνος στην Ανθούπολη:  «Μίλησε» η νεκροτομή του 34χρονου Δημήτρη Ανδρονίκου – Όσα κατέδειξε

Τροχαίο στη Λάρνακα: Διασωληνωμένος ο 30χρονος μοτοσικλετιστής - Χτύπησε στο πίσω μέρος φορτηγού

Φ. Φαίδωνος: Καταγγέλλει εξαγορά ψήφων με δωροκουπόνια υπεραγοράς και μετρητά - «100 ευρώ το φακελάκι»

Αυτά είναι τα νέα αναθεωρημένα Στεγαστικά Σχέδια Αναζωογόνησης Ορεινών - Όλες οι λεπτομέρειες

Πτήση Singapore Airlines: Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το αεροσκάφος έπεσε 54 μέτρα σε 5 δευτερόλεπτα

Εξιτήριο για τον Δημήτρη Σταρόβα - Με δάκρυα στα μάτια, ευχαριστούσε για τη συμπαράστασηΣτις 5 Ιουνίου η απόφαση για νομιμοποίηση της αίτησης του Εισαγγελέα για παύση του Ελεγκτή

Στις 5 Ιουνίου η απόφαση για νομιμοποίηση της αίτησης του Εισαγγελέα για παύση του Ελεγκτή

Την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στις 9:30 π.μ., θα ανακοινώσει το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την απόφασή του σχετικά με την προδικαστική ένσταση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη στην υπόθεση που έχει καταχωρίσει ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης για απόλυσή του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top