Μαρία Σολωμού: «Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, το θεωρώ γελοίο»

Μαρία Σολωμού: «Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, το θεωρώ γελοίο»

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις τις, στην καριέρα της, στον γιο της αλλά και στο podcast στο οποίο δίνει συμβουλές σε θέματα συναισθηματικά.

Παράλληλα αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ποτέ one night stand και τόνισε πως θα το έκανε μόνο με τον Μπραντ Πιτ. Όσον αφορά την Ατζελίνα Τζολί, είπε πως ακόμα και ως γυναίκα θα ήθελε να έχει σχέση μαζί της.

«Αποφάσισα ότι στις σχέσεις μου θα σταματήσω να συμβιβάζομαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν πιο δυναμική από ό,τι τώρα και δεν έβαζα ‘’νερό στο κρασί μου’’ για κανένα λόγο. Παλαιότερα αν ο σύντροφός μου δεν ήταν Σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, γινόμουν…φαντομάς», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

Στο πλαίσιο των εξετάσεων του ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUARAHMEDEMON, από το Μπαγκλαντες, προέκυψε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπού άνδρα, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας.