Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκαριστική καταγγελία απόπειρας βιασμού ανήλικης απασχολεί την αστυνομία Ηρακλείου στην Κρήτη αλλά και τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με καταγγελία άνδρας 25 ετών επιδίωξε να βιάσει κορίτσι 16 ετών και μάλιστα, η ενέργειά του έγινε κατόπιν παραβίασης του παραθύρου του διαμερίσματος που διαμένει η κοπέλα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Ηρακλείου πριν από τρεις εβδομάδες αλλά καταγγέλθηκε ουσιαστικά πριν από λίγες ημέρες από τη 16χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύειε το flashnews.gr, η κοπέλα αντιστάθηκε και τράπηκε φυγή, αποφεύγοντας να πέσει θύμα των προθέσεων του δράστη.

Μετά από αστυνομική έρευνα και παρόλο που είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης παραμονής στη χώρα, ωστόσο σχηματίζεται δικογραφία για την απόπειρα βιασμού στην ανήλικη.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE