Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκαριστική καταγγελία απόπειρας βιασμού ανήλικης απασχολεί την αστυνομία Ηρακλείου στην Κρήτη αλλά και τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με καταγγελία άνδρας 25 ετών επιδίωξε να βιάσει κορίτσι 16 ετών και μάλιστα, η ενέργειά του έγινε κατόπιν παραβίασης του παραθύρου του διαμερίσματος που διαμένει η κοπέλα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Ηρακλείου πριν από τρεις εβδομάδες αλλά καταγγέλθηκε ουσιαστικά πριν από λίγες ημέρες από τη 16χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύειε το flashnews.gr, η κοπέλα αντιστάθηκε και τράπηκε φυγή, αποφεύγοντας να πέσει θύμα των προθέσεων του δράστη.

Μετά από αστυνομική έρευνα και παρόλο που είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης παραμονής στη χώρα, ωστόσο σχηματίζεται δικογραφία για την απόπειρα βιασμού στην ανήλικη.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE