Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκαριστική καταγγελία απόπειρας βιασμού ανήλικης απασχολεί την αστυνομία Ηρακλείου στην Κρήτη αλλά και τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με καταγγελία άνδρας 25 ετών επιδίωξε να βιάσει κορίτσι 16 ετών και μάλιστα, η ενέργειά του έγινε κατόπιν παραβίασης του παραθύρου του διαμερίσματος που διαμένει η κοπέλα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Ηρακλείου πριν από τρεις εβδομάδες αλλά καταγγέλθηκε ουσιαστικά πριν από λίγες ημέρες από τη 16χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύειε το flashnews.gr, η κοπέλα αντιστάθηκε και τράπηκε φυγή, αποφεύγοντας να πέσει θύμα των προθέσεων του δράστη.

Μετά από αστυνομική έρευνα και παρόλο που είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης παραμονής στη χώρα, ωστόσο σχηματίζεται δικογραφία για την απόπειρα βιασμού στην ανήλικη.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.