Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκαριστική καταγγελία απόπειρας βιασμού ανήλικης απασχολεί την αστυνομία Ηρακλείου στην Κρήτη αλλά και τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με καταγγελία άνδρας 25 ετών επιδίωξε να βιάσει κορίτσι 16 ετών και μάλιστα, η ενέργειά του έγινε κατόπιν παραβίασης του παραθύρου του διαμερίσματος που διαμένει η κοπέλα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Ηρακλείου πριν από τρεις εβδομάδες αλλά καταγγέλθηκε ουσιαστικά πριν από λίγες ημέρες από τη 16χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύειε το flashnews.gr, η κοπέλα αντιστάθηκε και τράπηκε φυγή, αποφεύγοντας να πέσει θύμα των προθέσεων του δράστη.

Μετά από αστυνομική έρευνα και παρόλο που είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης παραμονής στη χώρα, ωστόσο σχηματίζεται δικογραφία για την απόπειρα βιασμού στην ανήλικη.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE