Αλέξης Γεωργούλης: Αν δεν ήμουν αθώος δεν θα κατέβαινα υποψήφιος στις Ευρωεκλογές - Βίντεο

Αλέξης Γεωργούλης: Αν δεν ήμουν αθώος δεν θα κατέβαινα υποψήφιος στις Ευρωεκλογές - Βίντεο

«Mε το Πράσινο Κίνημα στόχος είναι να δέσουμε άρρηκτα τον πολιτισμό και την πράσινη μετάβαση. Δεν νοείται πράσινη μετάβαση χωρίς πολιτισμό και πολιτισμός χωρίς πράσινη μετάβαση. Να δώσουμε το μήνυμα μέσα στην Ευρωβουλή και να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο η δύναμη του πολιτισμού», ανέφερε σε σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το «Πράσινο Κίνημα», Αλέξης Γεωργούλης.

Κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του στο ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Γεωργούλης τόνισε: «Αν τραβήξω μία οριζόντια γραμμή για να κάνω τον απολογισμό αυτής της πενταετίας, έχω πολλές ωραίες δημιουργικές στιγμές. Κάποιες από αυτές τις θεωρώ και νίκες, και προσωπικές και ομαδικές. Αυτή η πενταετία ήταν δημιουργική και προσέφερα πράγματα μέσα στην Ε.Ε.».

Δείτε βίντεο στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE