Απαντά η Μαίρη Συνατσάκη στον Ψινάκη: «Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή»

Απαντά η Μαίρη Συνατσάκη στον Ψινάκη: «Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή»

Λίγη ώρα μετά το τέλος του σόου, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν στο στούντιο της εκπομπής του Alpha και εξήγησε πιο αναλυτικά τους λόγους που δεν συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ο γνωστός μάνατζερ ανέφερε το σκηνικό όπου είχε δείξει το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου στο X-Factor και δήλωσε: «Το πρόβλημα που είχα εγώ ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο coach της, ο κ. Στρατής ο οποίος και είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Ο κυρίος Στρατής δεν ενοχλήθηκε με αυτό που είπα, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε “ψηφίστε μας” και είναι πολύ κύριος».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE