Σέρρες: Ιερόσυλος μπήκε σε εκκλησία, έκλεψε το παγκάρι, εικόνες και σταυρούς, αλλά συνελήφθη

Σέρρες: Ιερόσυλος μπήκε σε εκκλησία, έκλεψε το παγκάρι, εικόνες και σταυρούς, αλλά συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός 58χρονου για κλοπή προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του τμήματος Βισαλτίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μια ώρα νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο 58χρονος, αφού εισήλθε σε Ιερό Ναό της Νιγρίτας από ανασφάλιστη πόρτα, διέρρηξε το παγκάρι, από όπου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Επίσης, έκλεψε από το εσωτερικό του ναού χρήματα και διάφορα αντικείμενα, όπως εικόνες και σταυρούς.

Κατά τη σύλληψή του στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρηματικά ποσά και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του ναού.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE