Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, οι έξι εκ των εννέα προσώπων που έχουν συλληφθεί, έχουν τεθεί υπό οχταήμερη κράτηση μετά από απόφαση του Δικαστηρίου, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι, αρχίζει τώρα και η δικαστική διαδικασία για το 10ο πρόσωπο που έχει συλληφθεί.

Σημειώνεται ότι, τα εννέα πρόσωπα οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο εκ νέου σήμερα υπό τη συνοδεία πάνοπλων μελών της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε δέκα πρόσωπα οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, με το 10ο να έχει συλληφθεί στην επαρχία Λάρνακας. Πρόκειται για άντρες ηλικίας 49, 46, 45, 40, 39, 30, 28, 27 και 21 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE