Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, μετά από απόφαση Δικαστηρίου τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση και το 10ο πρόσωπο που είχε συλληφθεί για την απόπειρα φόνου του 34χρονου στην Ανθούπολη.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του ThemaOnline αναφέρθηκε ότι, οι έξι εκ των εννέα προσώπων που έχουν συλληφθεί, έχουν τεθεί υπό οχταήμερη κράτηση μετά από απόφαση του Δικαστηρίου, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι.

Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, εναντίον εφτά συλληφθέντων, ηλικίας 46, 40, 39, 30, 27, 26 και 21 ετών.

Η απόπειρα φόνου, με θύμα 34χρονο, διαπράχθηκε το μεσημέρι της 23ης Απριλίου 2024, στο δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον 34χρονο, ο οποίος επίσης επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE