ΚΟΙΝΩΝΙΑ

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Εβδομάδα Πυρασφάλειας 2024 - «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη»

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Εβδομάδα Πυρασφάλειας 2024 - «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη»

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Πυρασφάλειας, που συνδιοργανώνεται από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου για 23η συνεχόμενη χρονιά, κορύφωση των δράσεων αποτέλεσε η Εκδήλωση για το κοινό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 27 Απριλίου, στο NICOSIA MALL.

Στην εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σύγχρονα πυροσβεστικά οχήματα και εξοπλισμό και να ενημερωθούν από ειδικούς για τα θέματα πρόληψης και κατάσβεσης της πυρκαγιάς.
 
Παράλληλα, τα παιδιά απόλαυσαν ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες γι’ αυτά, όπως photo booth και ξυλοπόδαρο. Την όλη εκδήλωση υποστήριξε live link. Στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διένειμαν στο κοινό συμβολικά δώρα και ενημερωτικό υλικό για την πυρασφάλεια.
 
Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και στόχο είχε την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τρόπους αποτροπής και αντιμετώπισης της πυρκαγιάς.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top