ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΒΕ Εκδήλωση Παράδοσης Επιταγής στο Ίδρυμα «Τοξότης»

ΚΕΒΕ Εκδήλωση Παράδοσης Επιταγής  στο Ίδρυμα «Τοξότης»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΕΒΕ, εκδήλωση παράδοσης επιταγής αξίας 14.000 ευρώ, στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τοξότης», που έχει σαν πρωταρχικό στόχο την προώθηση της εξέλιξης των δυνατοτήτων των ατόμων με νοητικές αναπηρίες στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Το εν λόγω ποσό, αποτελεί τα καθαρά έσοδα του φιλανθρωπικού δείπνου που διοργανώθηκε από τον Κύπρο-Γαλλικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο, στις 5 Απριλίου 2024.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, κ. Σταύρος Σταύρου, υπογράμμισε ότι το «Ίδρυμα Τοξότης» αποτελεί φάρο ελπίδας, αφιερωμένο στο να συμβάλλει ουσιαστικά στη ζωή όσων έχουν ανάγκη. Περαιτέρω, εξήρε τις άοκνες προσπάθειές του Ιδρύματος, επισημαίνοντας ότι αυτές ταυτίζονται με τις αξίες και φιλοδοξίες του ΚΕΒΕ για έναν καλύτερο κόσμο.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Κύπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου κ. Αντρέας Κασουρής εξήρε με τη σειρά του το έργο του Ιδρύματος «Τοξότης», και κάλεσε την επιχειρηματική κοινότητα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά να στηρίξουν έμπρακτα πράξεις εθελοντισμού, ούτως ώστε να γίνει ο τόπος μας πιο φιλικός και ανθρώπινος.

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Τοξότης», κ. Ιωάννης Δημητριάδης, ευχαρίστησε το ΚΕΒΕ και τον Κύπρο-Γαλλικό Σύνδεσμο για τη συμβολή τους στην προσπάθεια του Ιδρύματος.

Όλοι ανεξαίρετα οι ομιλητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και τόνισαν το πόσο σημαντική υπήρξε η συνεισφορά των χορηγών Total Energies, Πρεσβεία της Γαλλίας, Maxifoods, Four Seasons Hotel Limassol, La Maison du Vin, Vassos Eliades Ltd, Σύμβουλοι του εξωτερικού εμπορίου της Γαλλίας στην επιτυχία της εκδήλωσης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top