Αλεξανδρούπολη: Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη σκύλου - Τον άφησε χωρίς νερό

Αλεξανδρούπολη: Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη σκύλου - Τον άφησε χωρίς νερό

Διοικητικό πρόστιμο που ξεπερνά τα 2.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς και συγκεκριμένα σκύλου, για μη τήρηση των κανόνων ευζωίας του κατοικίδιου.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν σχετικής καταγγελίας, αστυνομικοί εντόπισαν στον αύλειο χώρο οικίας στην Αλεξανδρούπολη το δεσποζόμενο ζώο και διαπίστωσαν πως δεν τηρούνταν οι κανόνες καλής μεταχείρισης και ειδικότερα κατεγράφη έλλειψη παροχής νερού και πλημμελής καθαριότητα του χώρου στον οποίο διαβιούσε, συνθήκες που αντίκεινται στις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Το κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία των ζώων συντροφιάς που αφορά την εξασφάλιση της ευζωίας τους και την ενίσχυση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των ζώων συντροφιάς, ορίζονται μεταξύ άλλων βάσει της νομοθεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.