Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Ειδικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν σχετικής καταγγελίας, αστυνομικοί εντόπισαν στον αύλειο χώρο οικίας στην Αλεξανδρούπολη το δεσποζόμενο ζώο και διαπίστωσαν πως δεν τηρούνταν οι κανόνες καλής μεταχείρισης και ειδικότερα κατεγράφη έλλειψη παροχής νερού και πλημμελής καθαριότητα του χώρου στον οποίο διαβιούσε, συνθήκες που αντίκεινται στις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Το κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία των ζώων συντροφιάς που αφορά την εξασφάλιση της ευζωίας τους και την ενίσχυση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των ζώων συντροφιάς, ορίζονται μεταξύ άλλων βάσει της νομοθεσίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις