Μόνιμα μέτρα κατά της ακρίβειας ζητά η ΕΚΥΣΥ

Μόνιμα μέτρα κατά της ακρίβειας ζητά η ΕΚΥΣΥ

Σε μήνυμα με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς η ΕΚΥΣΥ απαιτεί από την Κυβέρνηση να πάρει μόνιμα μέτρα για αντιμετώπιση της ακρίβειας η οποία, όπως αναφέρει έχει γονατίσει τα νοικοκυριά των ευάλωτων ομάδων και των συνταξιούχων αφού η διαβίωσή τους έχει γίνει δυσβάσταχτη.

Επίσης επαναβεβαιώνει τη διακηρυγμένη θέση και απαίτησή της ότι σε πρώτο στάδιο διεκδικεί επανάκτηση και επαναφορά όλων των δικαιωμάτων των συνταξιούχων στο σημείο που ήταν πριν τις αποκοπές και να μην υπάρχουν συνταξιούχοι φτωχοί που να υποφέρουν.

Ακόμη η ΕΚΥΣΥ επαναφέρει την απαίτηση για επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται με την εφαρμογή του ΓεΣΥ και ιδιαίτερα από το κόστος των φαρμάκων που δεν καλύπτονται και ζητά πρόγραμμα σταδιακής αποπληρωμής με σταθερό ποσό σε ετήσια βάση μέσα από το κρατικό προϋπολογισμό του πολύ μεγάλου χρέους του κράτους προ το ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων το οποίο έχει ξεπεράσει τα 10 δισ. εύρω, όπως συμπληρώνει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE