Μόνιμα μέτρα κατά της ακρίβειας ζητά η ΕΚΥΣΥ

Μόνιμα μέτρα κατά της ακρίβειας ζητά η ΕΚΥΣΥ

Σε μήνυμα με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς η ΕΚΥΣΥ απαιτεί από την Κυβέρνηση να πάρει μόνιμα μέτρα για αντιμετώπιση της ακρίβειας η οποία, όπως αναφέρει έχει γονατίσει τα νοικοκυριά των ευάλωτων ομάδων και των συνταξιούχων αφού η διαβίωσή τους έχει γίνει δυσβάσταχτη.

Επίσης επαναβεβαιώνει τη διακηρυγμένη θέση και απαίτησή της ότι σε πρώτο στάδιο διεκδικεί επανάκτηση και επαναφορά όλων των δικαιωμάτων των συνταξιούχων στο σημείο που ήταν πριν τις αποκοπές και να μην υπάρχουν συνταξιούχοι φτωχοί που να υποφέρουν.

Ακόμη η ΕΚΥΣΥ επαναφέρει την απαίτηση για επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται με την εφαρμογή του ΓεΣΥ και ιδιαίτερα από το κόστος των φαρμάκων που δεν καλύπτονται και ζητά πρόγραμμα σταδιακής αποπληρωμής με σταθερό ποσό σε ετήσια βάση μέσα από το κρατικό προϋπολογισμό του πολύ μεγάλου χρέους του κράτους προ το ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων το οποίο έχει ξεπεράσει τα 10 δισ. εύρω, όπως συμπληρώνει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.