Ήρθαν όλα όπως τα ήθελε και πάει να το... σηκώσει

Ήρθαν όλα όπως τα ήθελε και πάει να το... σηκώσει

Η τρίτη ήττα από την Ομόνοια στην σεζόν προφανώς πληγώνει τον εγωισμό όλων στον ΑΠΟΕΛ όμως αυτό που έχει σημασία είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Το γκολ της... Ανόρθωσης κόντρα στην ΑΕΚ επανέφερε το πλεονέκτημα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στη μάχη για τον τίτλο, με τους γαλαζοκίτρινους να παίζουν για δύο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος και αυτό καλείται να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Λευκωσίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE