Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Η 17η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκίνησε με την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου, τους Μπλε να κατακτούν στο νήμα την πρώτη ασυλία και τους Κόκκινους να βγάζουν στον τάκο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, όμως συνεχίστηκε με την ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα να ισοφαρίζει σε 1-1 τις ασυλίες και να οδηγεί την παρέα της Σταυρούλας Χρυσαειδή να ψηφίσει ως δεύτερο μονομάχο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/4) ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία και την κίνησή του να γλιτώσει από τον τάκο την Δώρα Νικολή.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE