Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Η 17η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκίνησε με την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου, τους Μπλε να κατακτούν στο νήμα την πρώτη ασυλία και τους Κόκκινους να βγάζουν στον τάκο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, όμως συνεχίστηκε με την ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα να ισοφαρίζει σε 1-1 τις ασυλίες και να οδηγεί την παρέα της Σταυρούλας Χρυσαειδή να ψηφίσει ως δεύτερο μονομάχο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/4) ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία και την κίνησή του να γλιτώσει από τον τάκο την Δώρα Νικολή.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE