Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων κατοχής ναρκωτικών, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη τεσσάρων συνολικά προσώπων.

Η πρώτη υπόθεση αφορά έρευνα χθες βράδυ από μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία τριών προσώπων (άνδρες ηλικίας 19, 21 και 22 ετών), εντοπίστηκαν μέσα σε διάφορα νάιλον σακουλάκια 250 περίπου γραμμάρια άσπρης κρυσταλλικής ουσίας και 60 περίπου γραμμάρια κάνναβης.

Και τα τρία πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, χθες το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), μετά από έρευνα σε οικία 30χρονου στη Λεμεσό, εντόπισαν και κατάσχεσαν 110 περίπου γραμμάρια κάνναβης, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν ίχνη κάνναβης.

Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.