Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Τρεις αλλοδαποί οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή Αστρομερίτη όπου σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια το βράδυ της Κυριακής, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι προέκυψε εναντίον τους μαρτυρία, η οποία τους διασυνδέει με τη συμπλοκή και την πρόκληση ζημιών.

Σημείωσε ότι οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κύριος Ανδρέου επιβεβαίωσε ότι η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ ομάδας αλλοδαπών που διαμένουν στην περιοχή και Ελληνοκυπρίων.

Οι αλλοδαποί φαίνεται να ενοχλήθηκαν από συγκεκριμένο συμβάν, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν και να προκληθεί αναστάτωση.

Κατά τα επεισόδια - τα οποία σημειώθηκαν πίσω από το Εθνικόφρων Σωματείο Μορφωτικός, όπου στεγάζεται και ο τοπικός σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ - ενεπλάκησαν δεκάδες άτομα, δύο εκ των οποίων τραυματίστηκαν ελαφρά.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE