«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Πολύκαρπου Μιχαήλ - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Πολύκαρπου Μιχαήλ - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του Πολύκαρπου Μιχαήλ, 61 ετών, από την Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατός του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω της οδικής σύγκρουσης.

Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 10μ.μ. της Κυριακής, ενώ 45χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Κοκκινοτριμιθιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 61χρονο, ο οποίος ήταν πεζός.

Ο 61χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 45χρονος οδηγός, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE