Πυρπόλησαν όχημα στην Λάρνακα – Η φωτιά κατασβέστηκε από τους ενοίκους του σπιτιού

Πυρπόλησαν όχημα στην Λάρνακα –  Η φωτιά κατασβέστηκε από τους ενοίκους του σπιτιού

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, πιθανόν με εύφλεκτη ύλη, το οποίο βρισκόταν έξω από οικία στη Λάρνακα, εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γυναίκα ηλικίας 47 ετών κατήγγειλε ότι γύρω στις 03.20 σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι έθεσαν φωτιά στο αυτοκίνητο συγγενικού της προσώπου που βρισκόταν έξω από οικία στη Λάρνακα.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στην περιοχή ωστόσο η φωτιά κατασβέστηκε από τους ενοίκους του σπιτιού.

Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας τα οποία μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε εύφλεκτη ύλη και πως από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη ελαφριές ζημιές άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE