ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος σταθερός συνεργάτης και εποικοδομητικός εταίρος της ΕΕ»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος σταθερός συνεργάτης και εποικοδομητικός εταίρος της ΕΕ»

Η Κύπρος είναι ένας σταθερός συνεργάτης, ένας εποικοδομητικός εταίρος και ένα πραγματικά αφοσιωμένο κράτος μέλος και θα παραμείνει έτσι, έγραψε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κόμπος, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Ανέφερε ότι την ημέρα αυτή πριν από 20 χρόνια, η Κύπρος, η Τσεχία, η Εσθονία, η Ουγγαρία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Μάλτα, η Πολωνία, η Σλοβακία και η Σλοβενία εντάχθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσθέτοντας ότι «σήμερα γιορτάζουμε 20 χρόνια στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Καθώς γιορτάζουμε αυτό το ορόσημο, συνέχισε, «αναλογιζόμαστε τα επιτεύγματα της Ένωσης για όλους τους Ευρωπαίους και παραμένουμε επικεντρωμένοι στην περαιτέρω ενίσχυση της ΕΕ. Με γνώμονα τη δέσμευσή μας στις κοινές μας αρχές και αξίες και με γνώμονα την ιστορία του ευρωπαϊκού εγχειρήματος».

Η Κύπρος είναι ένας σταθερός συνεργάτης, ένας εποικοδομητικός εταίροςκαι ένα πραγματικά αφοσιωμένο κράτος μέλος και θα παραμείνει έτσι, καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top