Πυρπόλησαν όχημα στην Λάρνακα – Η φωτιά κατασβέστηκε από τους ενοίκους του σπιτιού

Πυρπόλησαν όχημα στην Λάρνακα –  Η φωτιά κατασβέστηκε από τους ενοίκους του σπιτιού

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, πιθανόν με εύφλεκτη ύλη, το οποίο βρισκόταν έξω από οικία στη Λάρνακα, εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γυναίκα ηλικίας 47 ετών κατήγγειλε ότι γύρω στις 03.20 σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι έθεσαν φωτιά στο αυτοκίνητο συγγενικού της προσώπου που βρισκόταν έξω από οικία στη Λάρνακα.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στην περιοχή ωστόσο η φωτιά κατασβέστηκε από τους ενοίκους του σπιτιού.

Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας τα οποία μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε εύφλεκτη ύλη και πως από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη ελαφριές ζημιές άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE