AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα

AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα

Για το θέμα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ μιλάει ο Ματίας Αλμέιδα στην εισαγωγή της αυτοβιογραφίας του, υπογραμμίζοντας ότι τον έφερε δύο φορές σε κατάσταση να αισθάνεται ότι θα πεθάνει.

Ο προπονητής της ΑΕΚ πέρασε δύσκολα μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας κι έπεσε σε κατάθλιψη. Η κατανάλωση αλκοόλ, μάλιστα, τον οδήγησε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από την mvpublications κι έχει μεταφραστεί από τον Βασίλη Τεμπέλη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE