Επιστολή Υπ. Ενέργειας προς Chevron για στοχευμένες ενέργειες εντός εξαμήνου

Επιστολή Υπ. Ενέργειας προς Chevron για στοχευμένες ενέργειες εντός εξαμήνου

Τη λήψη συγκεκριμένων στοχευμένων ενεργειών κατά το επόμενο εξάμηνο σε σχέση με τη βελτιστοποίηση του Σχεδίου Ανάπτυξης και Παραγωγής του κοιτάσματος φυσικού αερίου "Αφροδίτη" πρότεινε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, στην εταιρεία Chevron.

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ενημερώνει ότι η Chevron, διαχειρίστρια εταιρεία του κοιτάσματος φυσικού αερίου «Αφροδίτη», υπέβαλε, στις 29.3.2024, πρόταση/εισήγηση για βελτιστοποίηση του εγκεκριμένου Σχεδίου Ανάπτυξης και Παραγωγής του κοιτάσματος, η οποία, κατόπιν προσεκτικής αξιολόγησης σε συνεργασία με τους συμβούλους της Κυπριακής Δημοκρατίας, θεωρείται πως χρήζει βελτιώσεων.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι ο Υπουργός Ενέργειας προτείνει σε επιστολή του προς τη Chevron, ημερομηνίας 30.4.2024, τη λήψη συγκεκριμένων στοχευμένων ενεργειών, εντός των επόμενων 6 μηνών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Δυο πρόσωπα καταζητούνται σε σχέση με την δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, κατά την διαδικασία προσαγωγής 51χρονου υπόπτου και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 44χρονου, πρώτου ύποπτου και ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών.

BEST OF TOTHEMAONLINE