Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.

Έχοντας εξασφαλισμένα περίπου 11,5 εκατ. ευρώ από τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, ο Ολυμπιακός προσβλέπει σε πολύ περισσότερα στο φινάλε της σεζόν!

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκρισή τους στον τελικό του Conference League, μετά τον θρίαμβο επί της Άστον Βίλα και το καρέ (2-4) μέσα στο Μπέρμιγχαμ.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου στην Opap Arena, το νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που θα σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Την ίδια στιγμή είναι πολύ σημαντικά και τα χρήματα που έχουν ήδη μπει, αλλά και θα μπουν στα ταμεία της πειραϊκής ΠΑΕ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή πέντε ημέρες αργότερα και τις τραγικές συνέπειες που εξακολουθεί να βιώνει το νησί μέχρι σήμερα.