Ελλάδα: Σιδερένια πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο - Βίντεο

Ελλάδα: Σιδερένια πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο - Βίντεο

Παραλίγο τραγωδία να σημειωθεί το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, στη Φθιώτιδα, όταν υποχώρησε η σιδερένια πόρτα του σχολείου και πλάκωσε ένα 6χρονο.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 20:00, όταν το 6χρονο παιδί που έπαιζε με το πατίνι του, πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Η μεγάλη πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το παιδί στην πλάτη, ενώ πλάκωσε το πατίνι, ενώ στο σημείο έμεινε και το μπουφάν του, όπως διακρίνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Κατά το ίδιο μέσο, το παιδί στάθηκε τυχερό έφερε μόνον με μελανιές στην πλάτη. «Είχαμε πραγματικά άγιο», λένε οι δικοί του και σημειώνουν ότι «η πόρτα θα μπορούσε ακόμη και να το σκότωνε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE