Ελλάδα: Σιδερένια πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο - Βίντεο

Ελλάδα: Σιδερένια πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο - Βίντεο

Παραλίγο τραγωδία να σημειωθεί το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, στη Φθιώτιδα, όταν υποχώρησε η σιδερένια πόρτα του σχολείου και πλάκωσε ένα 6χρονο.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 20:00, όταν το 6χρονο παιδί που έπαιζε με το πατίνι του, πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Η μεγάλη πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το παιδί στην πλάτη, ενώ πλάκωσε το πατίνι, ενώ στο σημείο έμεινε και το μπουφάν του, όπως διακρίνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Κατά το ίδιο μέσο, το παιδί στάθηκε τυχερό έφερε μόνον με μελανιές στην πλάτη. «Είχαμε πραγματικά άγιο», λένε οι δικοί του και σημειώνουν ότι «η πόρτα θα μπορούσε ακόμη και να το σκότωνε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE