Ενισχύονται τα πτητικά μέσα στην Κύπρο - Έφτασε η Ιορδανική αποστολή πυρόσβεσης στο νησί

Ενισχύονται τα πτητικά μέσα στην Κύπρο - Έφτασε η Ιορδανική αποστολή πυρόσβεσης στο νησί

Το πλήρωμα της ιορδανικής αποστολής που έφθασε στην Κύπρο προς ενίσχυση των πτητικών μέσων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην αεροπυρόσβεση υποδέχεται σήμερα στις 10:45 το πρωί η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, τα πυροσβεστικά ελικόπτερα θα παραμείνουν στη χώρα τουλάχιστον μέχρι την άφιξη των πτητικών μέσων που θα μισθώσει η Κυπριακή Δημοκρατία. Σκοπός, όπως σημειώνεται, είναι να συνεργαστούν με το Τμήμα Δασών και τις συναρμόδιες υπηρεσίες, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE