Ηλικιωμένος στα Ιωάννινα έδεσε τον σκύλο του στο φορτηγό του και τον έσερνε

Ηλικιωμένος στα Ιωάννινα έδεσε τον σκύλο του στο φορτηγό του και τον έσερνε

Άλλο ένα περιστατικό απάνθρωπης συμπεριφοράς απέναντι σε ζώο προκαλεί σοκ στα Ιωάννινα, όπου συνελήφθη ένας 87χρονος ο οποίος έσερνε με το αγροτικό φορτηγάκι του έναν σκύλο που είχε δεμένο με σχοινί, με αποτέλεσμα το άτυχο τετράποδο να χάσει τη ζωή του.

Μετά από καταγγελία που δέχθηκαν τηλεφωνικά, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τον ηλικιωμένο να οδηγεί το όχημα στην περιοχή μεταξύ Μπάφρας και Νεοκαισάρειας και βρήκαν στην καρότσα του νεκρό τον σκύλο. Ο 87χρονος προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ισχυρίστηκε ότι το ζώο ήταν ήδη νεκρό και ότι το έδεσε στο φορτηγάκι για να το μεταφέρει σε άλλο σημείο για να το θάψει.

Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE