Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ανανέωσε σήμερα για άλλες οκτώ ημέρες την κράτηση έξι προσώπων, τα οποία τελούσαν υπό κράτηση, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απόπειρας φόνου 34χρονου, που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου 2024, στην επαρχία Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης είχαν συλληφθεί χθες ακόμη δύο πρόσωπα, 43χρονος και 28χρονος, ενώ επανασυνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 40 ετών.

Τα τρία πιο πάνω πρόσωπα παρουσιάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους έξι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, με το Δικαστήριο να επιφυλλάσει την απόφασή του για σήμερα το μεσημέρι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE