Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ανανέωσε σήμερα για άλλες οκτώ ημέρες την κράτηση έξι προσώπων, τα οποία τελούσαν υπό κράτηση, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απόπειρας φόνου 34χρονου, που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου 2024, στην επαρχία Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης είχαν συλληφθεί χθες ακόμη δύο πρόσωπα, 43χρονος και 28χρονος, ενώ επανασυνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 40 ετών.

Τα τρία πιο πάνω πρόσωπα παρουσιάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους έξι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, με το Δικαστήριο να επιφυλλάσει την απόφασή του για σήμερα το μεσημέρι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE