Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ανανέωσε σήμερα για άλλες οκτώ ημέρες την κράτηση έξι προσώπων, τα οποία τελούσαν υπό κράτηση, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απόπειρας φόνου 34χρονου, που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου 2024, στην επαρχία Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης είχαν συλληφθεί χθες ακόμη δύο πρόσωπα, 43χρονος και 28χρονος, ενώ επανασυνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 40 ετών.

Τα τρία πιο πάνω πρόσωπα παρουσιάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους έξι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, με το Δικαστήριο να επιφυλλάσει την απόφασή του για σήμερα το μεσημέρι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE