Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ανανέωσε σήμερα για άλλες οκτώ ημέρες την κράτηση έξι προσώπων, τα οποία τελούσαν υπό κράτηση, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απόπειρας φόνου 34χρονου, που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου 2024, στην επαρχία Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης είχαν συλληφθεί χθες ακόμη δύο πρόσωπα, 43χρονος και 28χρονος, ενώ επανασυνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 40 ετών.

Τα τρία πιο πάνω πρόσωπα παρουσιάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους έξι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, με το Δικαστήριο να επιφυλλάσει την απόφασή του για σήμερα το μεσημέρι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE