Τέταρτη σύλληψη για τα επεισόδια στον Ύψωνα - Χειροπέδες σε 19χρονο

Τέταρτη σύλληψη για τα επεισόδια στον Ύψωνα - Χειροπέδες σε 19χρονο

Σε τέταρτη σύλληψη σχετικά με την υπόθεση οχλαγωγίας και εμπρησμού αστυνομικού οχήματος, που διαπράχθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (4/5/2024), στη Λεμεσό, προχώρησε το απόγευμα σήμερα, η Αστυνομία.

Πρόκειται για 19χρονο, κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Εναντίον του 19χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 22, 21 και 19 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE