Τέταρτη σύλληψη για τα επεισόδια στον Ύψωνα - Χειροπέδες σε 19χρονο

Τέταρτη σύλληψη για τα επεισόδια στον Ύψωνα - Χειροπέδες σε 19χρονο

Σε τέταρτη σύλληψη σχετικά με την υπόθεση οχλαγωγίας και εμπρησμού αστυνομικού οχήματος, που διαπράχθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (4/5/2024), στη Λεμεσό, προχώρησε το απόγευμα σήμερα, η Αστυνομία.

Πρόκειται για 19χρονο, κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Εναντίον του 19χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 22, 21 και 19 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η υιοθέτηση της κυπριακής θέσης για το SAFE και το μήνυμα που στέλνει η Ευρώπη σε τρίτες χώρες

Η υιοθέτηση της κυπριακής θέσης για το SAFE και το μήνυμα που στέλνει η Ευρώπη σε τρίτες χώρες

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υιοθετήσει τη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για το χρηματοδοτικό εργαλείο SAFE συνιστά μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας, όχι μόνο για τη Λευκωσία, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE