Τέταρτη σύλληψη για τα επεισόδια στον Ύψωνα - Χειροπέδες σε 19χρονο

Τέταρτη σύλληψη για τα επεισόδια στον Ύψωνα - Χειροπέδες σε 19χρονο

Σε τέταρτη σύλληψη σχετικά με την υπόθεση οχλαγωγίας και εμπρησμού αστυνομικού οχήματος, που διαπράχθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (4/5/2024), στη Λεμεσό, προχώρησε το απόγευμα σήμερα, η Αστυνομία.

Πρόκειται για 19χρονο, κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Εναντίον του 19χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 22, 21 και 19 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE